Sadza Mealipap, uit Zimbabwe

Als je diverse vrienden hebt kom je gauw erachter dat ze allemaal diverse interesses hebben. Vaak merk ik ook gewoon aan de reacties van mensen. Wat eten betreft, voornamelijk uit mijn roots merk ik wel dat meer mensen graag meer van willen weten.

  • Hoe ik het maak
  • Waar ik de ingrediënten vandaan heb
  • Of de kinderen dit ook lekker vinden

Iedere keer wanneer ik vertel of foto’s post over #Sadza willen veel vrienden ook een recept of echt zien hoe ik het echt maak. Tijdens Pasen had ik even tijd om dit in het kort uit te leggen. Het smaakt en ziet iets anders uit met de Europese ingrediënten dan wanneer je het bereid met de originele Zimbabwaanse ingredienten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s