Sadza Mealipap, uit Zimbabwe

Als je diverse vrienden hebt kom je gauw erachter dat ze allemaal diverse interesses hebben. Vaak merk ik ook gewoon aan de reacties van mensen. Wat eten betreft, voornamelijk uit mijn roots merk ik wel dat meer mensen graag meer van willen weten.

  • Hoe ik het maak
  • Waar ik de ingrediënten vandaan heb
  • Of de kinderen dit ook lekker vinden

Iedere keer wanneer ik vertel of foto’s post over #Sadza willen veel vrienden ook een recept of echt zien hoe ik het echt maak. Tijdens Pasen had ik even tijd om dit in het kort uit te leggen. Het smaakt en ziet iets anders uit met de Europese ingrediënten dan wanneer je het bereid met de originele Zimbabwaanse ingredienten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat ;-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s