Omdat ik zelf zoo gebonden ben aan #verbinding binnen deze samenleving en voornamelijk bij families tot je eigen gezin, vond ik toen ik naar NL kwam grappig om te zien dat men surprises en gedichten maken als een manier binnen de family elkaar iets te zeggen in der naam van Sint.
Tot ik ook de andere kant van het verhaal hoorde. Toen dacht ik, ach het essentie is ok, ik ervaar geen racisme, dat os dus voor mij niet een issue. Dit kwam door dat ik geen, Surinaamse, Antilliaanse en Nederlands achtergrond heb.
Wel weer dat Graceland verhaal van #PaulSimon
Omdat ik geen geschiedenis van dit stuk heb meegekregen in Zimbabwe, ben ik maar zelf gaan uitzoeken door middel van lezen toen ik  Nederland kwam.
 
Ik kon dus zeggen tja heb er niks mee te maken (als ik geen kinderen had gekregen had ik dan inderdaad samen met mijn man gedacht, laat gaan)
 
Nu ik een hele nieuwe generatie aan het opvoeden ben, in dit land waar ik dus ook een Nederlander ben, vind ik dat mijn Nederlandse kinderen recht hebben om een goede, eerlijke en duidelijk opvoeding te krijgen waar ze eigen vragen beantwoord krijgen van een niet bange ouder/juf/familielid.
 
Daarbij is het wel van belang dat ook de instanties die bij de opvoeding betrokken zijn hierin meewerken. Dus wanneer ik zie dan dat men ook is aangemeld bij #Sylvana haatsites en degene is in mijn lijst van vrienden. Verzoek ik je om mijn profiel te verlaten. Dat vind ik te ver gaan. Is dat een oplossing?

Let's talk about it, thank you for your contribution

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s