Quality time in het gezin

Pas geleden heb ik een berichtje gepost op mijn privé pagina waar ik vaak dingen deel die ik onderneem met mijn gezin.

Vaak ook deel ik foto’s, en verhaaltjes van wat ik met mijn man heb gedaan, of met 1 kind zonder de rest. En vaak ook gezamenlijke foto waarin we samen als gezin iets leuks ondernemen. Ik deel ook veel eten foto’s, maaltijden met recepten en zo.

Wat ik voornamelijk erg belangrijk vind, is quality time. Ik probeer met alle kinderen echter wat aandacht te besteden in wat ieder leuk en fijn vind, maar ook wat ieder minder leuk vindt. Daardoor ontstaan weleens onenigheden. Maar uiteindelijk hebben we dan wel een probleem opgelost. Ik vermijd graag problemen of verdriet te verstoppen. Ik spreek graag dingen uit.

De reactie die ik dan krijg wanneer ik mijn foto’s met mijn man plaats zijn vaak:

Hoe doen jullie dat met de kinderen? Kunnen jullie dan een oppass volledig vertrouwen?

Wat ik tot nu toe heb. Geleerd en gezin is dat in het Western normal kan zijn dat partners eigen doen en te vaak waardoor kinderen dit zien als de voorbeeld. Echter de kinderen groeien op met het idee dat alles apat moet.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s